Kryeministri Edi Rama doli sot në një komunikim live në Facebook, ku zbuloi paketën e rezistencës sociale për të kaluar krizën, fill pas protestës masive poshtë zyrës së tij.

Ajo që ra në sy, përveç fjalëve të Ramës, ishte zyra e tij dhe në veçanti abazhuri në krah të kryeministrit që nuk duket aq i lirë.

Nga një kërkim i thjeshtë në Google, rezulton se abazhuri ka kushtuar plot 10 mijë euro./g.j