Numri i protestuesve ka ardhur në rritje në qytetin e Shkodrës, ku janë bllokuar edhe rrugët kryesore pasi makinat nuk kanë mundësi qarkullimi.

Disa prej qytetarëve nuk janë sensibilizuar me protestën kundër rrtijes së çmimeve duke kaluar mes për mes protestuesve të cilët kishin bllokuar rrugën në një marshim paqësor.

Në mjaft qytete ka dhunë mes qytetarëve dhe policisë. Shqiptarët kërkojnë uljen e çmimeve, Rama nuk i gënjen dot më.