Struktura e programit “Përputhen” këtë sezon ka ndryshuar dhe janë djemtë ata që zgjedhin në takim vajzat. Në puntatën më të fundit, Arbri, djali që u shfaq me mbathje në prezantimin e tij, zgjodhi që të kishte dy takime disa minuta me Anxhelën dhe Xhenin për të vendosur më pas se me cilën prej tyre do ketë një takim jashtë studios. Mirëpo zgjedhja e Arbrit vendosi në rivalitet dy vajzat. Pasi zhvilluan takimet, Xheni dhe Anxhela u përplasën me njëra-tjetrën duke hedhur kunja.

Pasi u zhvilluan të dy takimet, Ori pyeti Xhenin sesi iu duk takimi i Anxhelës me Arbrin dhe këtu nisën debatet.

Leave a Reply