SPAK ka nisur hetimet për këngëtaren e njohur, Elvana Gjata.

Struktura e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, bën me dije se, Elvana Gjata, është nën hetim për shkak se është përmendur disa herë si “transferuese” e parave nga Ervin Mata për Erzen Breçanin.

Sipas komunikimeve në Sky Ecc, nga llogaria e saj bankare do të kaloheshin 500 mijë euro.