Klaudia Kalia është një ndër modelet e momentit shqiptare.

Ish-missi është shumë e angazhuar, duke udhëtuar në vende të ndryshme të botës.

Ndërsa në Shqipëri prej disa javësh vajzat e famshme po akuzohen si eskorta të sheikëve arabë, duket se Klaudia nuk ka nevojë, pasi ajo shihet të udhëtojë shpesh në Tajlandë, nga ku dhe poston foto provokuese për ndjekësit e saj në rrjetet sociale.

Leave a Reply