Pavarësisht se është thjeshtë një ndeshje miqësore, në “Air Albania” të shumtë kanë qenë tifozët kuqezi që kanë shkuar për të ndjekur nga afër takimin mes Shqipërisë dhe Bullgarisë.

Bie në sy një banderolë, mjaft interesante. “Kur je mirë, të dojn tan” – shkruhet aty. Një mesazh i tillë të bën të kuptosh se lojtari i 12-të i Kombëtares tonë nuk ka qenë me skuadrën vetëm në këto ditë të mira, kur jemi kaq afër Euro 2024, por ka qenë bashkë-udhëtare me ekipin edhe në periudhë të vështirë.