Soni është ndër këngëtaret më të dashura për publikun, sidomos për balada të saj të cilat vazhdojnë edhe sot të dëgjohen.

Përveç zërit, Soni Malaj është shquar edhe për elegancën dhe format e tonifikuara.

Ajo pothuajse çdo ditë publikon imazhe të ndryshme në rrjetet sociale duke ekspozuar trupin e saj joshës Po njësoj ajo ka vepruar edhe në imazhet e fundit.

E veshur me një mantel transparent, Soni ka ekspozuar linjat trupore duke vënë në pah gjoksin në dekoltenë e hapur.