Mbahet sot një seancë paraprake në GJKKO për kryebashkiakun e Rrogozhinës, Edison Memolla.  SPAK ka përfunduar hetimet dhe e akuzon Memollën për korrupsion ne zgjedhje.

Edison Memolla i Rrogozhinës thirret në SPAK , tenderat do “t’i hanë kokën”

Disa ditë më parë Prokuroria ka përfunduar hetimet dhe ka kërkuar dërgimin për gjykim të procedimit penal nr.57 të vitit 2022, në ngarkim të të pandehurve: Edison Memolla me detyrë Kryetar i Bashkisë Rrogozhinë, Ndriçim Tafxhafa, Blerim Xhamani dhe Isuf Tosku.

Edison Memolla i tenderave prej “floriri” përfundon në SPAK , u denoncua edhe nga Gazeta Jonë