Këngëtarja Adelina Tahiri është mjaf aktive në llogarinë e saj në Instagram ku ndan shpesh momente nga përditshmëria e saj me ndjekësit dhe gjithashtu nuk ngurhon të publikojë herë pas here familjarët.

Por së fundmi ajo ka surprizuar ndjekësit kur ka publikuar nënën e saj.

Nëse Adelina nuk do e kishte bërë të ditur, të gjithë mund të mendonin lehtësisht se gruaja në fjalë është shoqja e saj.

Por Adelina ka treguar nje hall te nënës së saj nëse mund ta quajmë kështu.

Ajo shprehet se i është rritur me një numër dhe e ka fjalën për numrin e këmbës.