Protestës kombëtare kundër rritjes së çmimeve i është bashkuar sot edhe Limoz Dizdari, Artisti i Merituar, ish-deputet i PS-së dhe ish-Kryetar i Lidhjes së Shkrimtarëve dhe Artistëve të Shqipërisë.

Disdari ka ngritur stendën e tij në bulevardin përballë kryeministrisë, të qëndrës së tij kulturore ‘Dea’.