Puntata e djeshme e ‘Big Brother Vip Kosova’ është shoqëruar me debate të nxehta mes dy konkurrentëve reperit Stresi dhe modeles Gresa. Gjatë diksutimeve, reperi ka bërë një deklaratë të fortë ndaj modeles duke u shprehur se e ka njohur atë me një 45- vjeçar. Kjo e fundit hodhi poshtë pretendimet për skandale të Stresit duke u shprehur se po përdor skena false.

Unë nuk luaj me zemra të njerëzve. Për mua është shumë falsë, nuk i besoj këtij njeriu. Për mu është vetëm negativitet”, tha modelja. Nuk ka besim në vete. Ka probleme me veten. Unë e di çfarë personi jam, dhe nuk e di për çfarë skenash po e bën këtë. Falsë, falsë, falsë”, tha Gresa.
Reperi i njohr Stresi dhe modelja Gresa janë dy nga konkurrentët e shtëpisë më të famshme në këtë reality shoë. Ata janë shafqur hera-herës të afërt me njer-tjetrin, por duket se reperi ka degraduar në diskutime ditën e djeshme me modelen, duke folur për jetën e saj private.