Noizy është shumë i rezervuar rreth jetës private dhe ndjekësit janë kuriozë të dinë nëse reperi ka apo jo një të dashur.
Këtë e ka zbuluar moderatori Eraldo Rexho gjatë një bisede virtuale me ndjekësit në rrjete sociale. “A ka të dashur Noizy?”, i ka shkruar një prej tyre.

“Ka derri, por nuk tregon”, i është përgjigjur Eraldo duke i nxjerrë sekretin Noizyt.