Një 22-vjeçar shqiptar ka humbur jetën në Itali. I riu vdiq si pasojë e  përplasjes së kamionit me bordurat anësore të rrugës.

Mediat e huaja, bëjnë me dije se 22-vjeçari shqiptar ka dalë nga kamioni dhe ka përfunduar në greminë.

Ekipet e shpëtimit kanë mundur ta nxerrin trupin e të riut vetëm me ndihmën e me helikopterit për të nxjerrë trupin e të riut.