Gjira Kajtazi, këngëtarja e cila prej kohësh ka munguar në muzikë, ka publikuar një foto të Rita Orës në Instastory nga performanca e saj në Tiranë dhe e ka ironizuar veshjen e saj.

Duke etiketuar Valdrin Sahitin, i cili stiloi veshjen e Ritës, Gjira shkruan: “M’i bëj dhe mua disa si këto, ta çmend pak Aliun”, referuar bashkëshortit të saj.

Gjira Kajtazi, këngëtarja e cila prej kohësh ka munguar në muzikë, ka publikuar një foto të Rita Orës në Instastory nga performanca e saj në Tiranë dhe e ka ironizuar veshjen e saj.

Duke etiketuar Valdrin Sahitin, i cili stiloi veshjen e Ritës, Gjira shkruan: “M’i bëj dhe mua disa si këto, ta çmend pak Aliun”, referuar bashkëshortit të saj.