Vitali Klitschko, kryetari i Bashkisë së Kievit, ka shpallur një shtetrrethimi të ri për kryeqytetin ukrainas nga ora 17:00 deri në 08:00 të mëngjesit.

Kjo masë, hyn në fuqi nga sot, dhe zëvendëson shtetrrethimin e mëparshëm nga ora 22:00 deri në orën 07:00.

Përmes një postimi në Twitter, Klitschko shkruan: “Të gjithë civilët në rrugë gjatë orës policore do të konsiderohen anëtarë të grupeve të sabotimit dhe zbulimit të armikut.”