Aldis Nikaj është konkurenti që është pjesë e emisionit Për’puthen.
Në emisionin e sontëm ai ishte në takim me Fjorin.

Në këtë takim ai rrëfeu se ka pasur eksperienca seksuale me tre persona.
Madje ai edhe në studio rrëfeu që ka punuar si zhogolo.

Konkurenti i Për’puthen tha se paguhej 80 euro për një orë, gjithashtu ai sqaroi se këtë e kishte filluar si lojë.

Kjo gjë nuk i pëlqeu Florjanës dhe tha se nuk do të dilte me një djalë që ka punuar një gjë të tillë.