Gjykata e Durrësit ka lënë në masën e arrestit me burg për 3 fëmijët që kanë vrarë dhe kanë fshehur provat për vrasjen e të atit.

Akuzat e ngritura ndaj 3 të rinjve:

Hysen Meta, vrasje në rrethana familjare

Hygerta Meta fshehje dhe asgjësim i kufomës

Amarildo Meta, fshehje dhe asgjesim i kufomes në bashkëpunim.