Në një televotim të mbajtur gjatë mbrëmjes së sotme, publiku ka votuar për të shpallur finalistin e parë të Big Brother VIP.

Me shumicë votash, banori i parë i preferuar nga publiku është zgjedhur Luizi, i cili shkon automatikisht në finale.

Luizi është emocionuar nga ky vendim, ndërsa është përlotur dhe tha i prekur se do të donte që “babai të ishte gjallë që ti thosha: ia dola”.

Ndërkohë, të ftuarit të studio, kryesisht Valbona Mema, Gent Hazizaj dhe Elvis Pupa festuan me ovacione.