Në një televotim të hapur gjatë mbrëmjes së sotme, Efi është shpallur finalistja e dytë e Big Brother VIP.

Në avantazhin që iu dha si lider, Qetsori bëri një zgjedhje. Ai i’u bashkua televotimit së bashku me Kiarën, Efin dhe Bledin, por për të garuar bashkë me ta, për finalistin e dytë.

Publiku ka vendosur që Efi të jetë finalistja e dytë e Big Brother VIP 2, e cila do të garojë për çmimin e madh. Në këtë mënyrë nga shtëpia u largua Kiara dhe Bledi.