Luizi u surprizua përmes një video-mesazhi nga mbesat dhe motra e tij. Ai u përlot menjëherë dhe u shpreh se e ka marrë shumë malli dhe është kurioz të dijë mendimin e tyre për lojën e tij në shtëpi.

“Më ka marrë malli kur ata më kritikojnë për diçka, apo kur më vënë në dukje një gabim”, tha Luizi i përlotur.

Pas video-mesazhit, Luizi u surprizua nga kunati i tij. Ai u shpreh se janë shumë miq bashkë dhe se Sokoli ka qenë vëlla dhe gjithçka për familjen e tij.