E ftuar në “Goca dhe gra”, Megi Pojani deklaroi se aspiron politikën pas eksperiencës në “Dancing with the stars”, ku arriti nga votat të shpallej finalistja e parë.
“Njerëzit do qeshin kur ta them këtë sepse refuzojnë të shohin potencialin tek unë. Por unë gjithmonë kam menduar që jam shumë e aftë për t’ju futur politikës, mendoj që mund ta bëj poltiikën dhe kam shumë aftësi bindëse. Do kem partinë time. Prandaj më duhen disa eksperienca si Dancing ëith the stars, që ta kuptoj çfarë më duhet tamam, sesi funksionon, se çfarë do publiku”, tha Megi.