Putheni në qafë

Qafa është një nga zonat më erogjene të trupit ndaj sa më shumë vëmendje t’i kushtoni, aq më seksi do të jetë atmosfera kur ai të zgjohet.

Fërkojeni në zonën e krahëve dhe kraharorit

Mbështetuni pas tij dhe mbështilleni me këmbë. Lërini gishtat tuaj të shëtisin mbi kraharorin dhe krahët e tij dhe dalëngadalë filloni ta fërkoni.

Prekeni nga koka tek këmbët
Afrohuni ngjitur pas tij dhe lejojeni të ndiejë ngrohtësinë e trupit tuaj. Nëse bëni lëvizje të vogla sensuale, nuk ka për t’ju rezistuar.

Merreni “situatën në dorë”
Përfitoni nga ereksioni i mëngjesit me disa lëvizje delikate që bëhen gradualisht më intensive. Do t’ju falenderojë.

Nisni “aksionin”
Tregoni aftësitë tuaja prej ‘cowgirl’ dhe zgjojeni nga gjumi. Nuk ka për t’u ankuar!