Monika Lubonja e futar ne “Naten me Aulonen”, nder të tjera ajo u pyet edhe në lidhje me sy ish-banorët shumë të komentuar të “Big Brother Vip”, Ilir Shaqirin dhe Sabinain. E pyetur pse nuk shkoi në dasmën e Ilirit, Monika nuk i kurseu ironitë duke thënë se kërcimet dhe atmosfera nuk ishin diçka e re për të.

“Sabiani tha që do jem më bëri çudi. Besoj se nuk kam humbur gjë të madhe sepse me sa pashë po atë lloj kërcimi po atë lloj gjëje e pashë në Big kështu që zëre se isha.”- tha Monika.

Leave a Reply