Reperi i njohur, Stresi është një banorët e Big Brother Vip Kosova. Gjatë një bisede me banorët, Stresi ka folur për ish të dashurën e tij Enxhi Kamenicën.

Stresi ka rrëfyer se në kohën kur ai ishte në burg, ish e dashura e tij kishte hyrë në Big Brother, dhe atij iu desh ta shihte atë nga burgu.
 “Mua më futën në burg një muaj se më kapën me një armë. Tani pasi më fusin mua në burg, ish-e dashura ime futet në Big Brother, dhe unë e pashë atë nga burgu. U acarova aty. Pas këngës “Lambo” unë u lidha me të. Ia bënin “Uaa shiko Enxhin me Stresin. Pse kjo është lidhur me këtë rebelin? Por ajo më ka njohur mua në brendësi”, tha Stresi.