Artisti i njohur, Nikos Vertis do të performojë sot në ishullin luksoz të Mykonos, por një tavolinë në rreshtin e parë ka një çmim marramendës dhe kushton minimalisht 15.000 euro. Të interesuarit duhet të paguajnë gjysmën e shumës paradhënie, pra 7.500 euro për të siguruar rezervimin.

Çmimi përfshin një menu ushqimore, një vodka tre litra, një shampanjë 1.5 litra dhe një shishe tequila premium.

Tashmë tavolinat e para janë shitur me klientët izraelitë që vijnë nga Tel Avivi posaçërisht për Nikos Vertisin, i cili është veçanërisht i dashur në vendin e tyre.

Rreshtat e tjera të tavolinave janë po aq të shtrenjta, me çmime që fillojnë nga 350 euro për person deri në 850 euro për person.