Volodymyr Zelenskyy dhe Alexander Lukashenko kanë rënë dakord në një bisedë telefonike për takim pa kushte me delegacionin rus në kufirin ukrainas-bjellorusi në rajonin e lumit Pripyat.

Zelenskyy shkruan në llogarinë e tij në Facebook: Ne ramë dakord që delegacioni ukrainas të takohet me atë rus pa parakushte në kufirin ukrainas-bjellorusi, në zonën e lumit Pripyat”.