Një zëdhënës i presidentit ukrainas Zelensky ka deklaruar se Ukraina është gati të diskutojë armëpushim dhe të zhvillojë me Rusinë bisedime paqeje.

Ai tha se zyrtarët rusë dhe ukrainas po diskutojnë aktualisht një kohë dhe vend për bisedimet që do të zhvillohen./g.j