“The Simpsons” është filmi i animuar amerikan.

Ky film trajton tema të ndryshme aktuale si dhe klishet e përditshme që janë të njohura për amerikanët dhe më gjerë.

E një nga parashikimet e “The Simpons”, nuk duket edhe aq qesharake.

“The Simpsons” së fundmi është vlerësuar në mediat sociale për parashikimin e diçkaje jo qesharake, dhe bëhet fjalë pikërisht për pushtimin e Ukrainës nga Rusia.

Përdoruesit e Twitter kanë nxjerrur një episod të vitit 1998 në serialin e quajtur “Sipmson Tide”, pas ngjarjes tragjike që ka kapluar Ukrainën.

Në të, Homeri qëllon aksidentalisht një kapiten nëndetëse në ujërat ruse gjatë një stërvitjeje ushtarake.

https://youtu.be/w0uJhsMoHmY