Tashmë Kievi është një qytet i pastër, pa trupa ruse dhe po i kthehet qetësisë.

Vitali Klitschko, kryebashkiaku tha se ushtarakë po bëjnë kontrolle në qytet, duke neutralizuar çdo trupat ruse.

Siç raportuam më herët, njerëzit që jetojnë në Kiev janë nën urdhër të qëndrojnë brenda deri të hënën, me paralajmërime nga autoritetet se kushdo që del jashtë “do të konsiderohet anëtarë i grupeve të sabotimit të armikut”.