Ministria e Mbrojtjes së Ukrainës ka bërë një bilanc mbi humbjet e Rusisë në ditën e gjashtë të sulmit ushtarak. Sipas informacioneve zyrtare të kësaj ministrie, thuhet se Rusia ka humbur 5710 trupa ushtarakë.

Po ashtu raportohet se në bazë materiale luftarake, Rusia ka humbur 198 tanke, 77 pajisje ushtarake, 846 transportues te blinduar, 24 raketa MLRS dhe 2 anije.

Ministria ukrainase e Mbrojtjes tha ndër të tjera se armiku kishte humbur dhe 60 çisterna me karburant, 3 dronë si dhe 7 raketa.