Është përjashtuar nga seanca plenare Flamur Noka. Kryetarja e Kuvendit Lindita Nikolla, u shpreh se vendimi merret pasi deputetit të opozitës i është vërë disa herë vërejtja.

Sakaq Foltorja është bllokuar nga deputetët.

“Unë e kuptoj që ju dhe sultan Surrelit nuk ju përlqen fjala jonë. Ju mund ta përdhunoni këtë Parlament, por atje jashtë është një tjetër Parlament. Atje është populli , atje janë shqiptarët. Po e shndërroni këtë sallë në një sallë skllevërish. Këtu ka pasur plumba në këtë Parlament, por kurrë opozitës nuk i është mbyllur goja. Ju kërkoni të na ndaloni një ish-ministre që ja kanë mbyllur gojën për të folur. Kryeministri juaj ka përdorur lloj lloj fjalësh banale dhe tani…”, është shprehur Noka.