Mbrëmjen e djeshme u bë pjesë një konkurente e re në “Për’Puthen” e cila quhet Çiljeta dhe është nënë e një vajze. 

 

Prezenca e saj nxiti një debat mes saj dhe opinionistit Arjan Konomi i cili mendon se ajo është pjesë e programit për famë dhe jo për të gjetur dashurinë. 

Ai shtoi se djemtë nuk i përshtaten profilit të saj dhe janë më të vegjël se ajo në moshë. 

Konkurentja e re shtoi se do ti njohë gjatë programit dhe nuk ka asgje të keqe që një nënë e divorcuar të kërkojë dashurinë në një program televiziv.