Ditën e sotme, banorët e Big Brother Vip kanë zgjedhur liderin e ri të shtëpisë, për të cilin ka ardhur një “Zarf i Kuq” që do të hapet gjatë spektaklit të nesërm dhe do të ketë një super avantazh në lojë.

Tre kandidatët për lider kanë qenë, Efi, Qetsori dhe Kristi, ku vazjat kanë qëndruar në living dhe djemtë në dhomën e gjumit për të votuar.

Lideri i ri i shtëpisë është zgjedhur Qetsori, i cili ka marrë 4 vota, atë të Luizit, Kiarës, Nitës dhe Jorit. Mbetet për t’u parë se cili do të jetë avantazhi për të në lojë.