Trusti nepotik i nekropatit Ulsi Manja kangrene ne trupin e shtetit. 300 mije shqiptare ikin nga Shqiperia, ndersa familjaret e Ulsi Manjes pushtojne institucionet e shtetit, i cili vuan keqqeverisjen per shkak te skarcitetit te rraces pushtuese qe ka sjelle rilindja.

Shqiperise i kane vdekur bijte e mire e te ndershem, patriote dhe teknokrate, qe eshte pushtuar nga brejtesit e familjes Manja…
1. Drejtor i Shëndetit Publik Dibër, Hasan Manja, i vëllai
2. Në Drejtorinë e Shëndetit Publik Dibër, Roza Manja, nusja e Hasanit
3. Në OSHE Dibër, Fari Manja, i vëllai
4.Drejtoria e Pyjores Dibër, Klodian Manja, djali i vëllait
5.Spitali Peshkopi, Ornela Manja, nusja e Klodianit
6.Drejtor i Trajtimit të Studentëve tek Teknologjiku, Shaziman Manja, i vëllai
7.Nëndrejtoreshë shkolle në Laprakë, Marjeta Manja, nusja e vëllait
8. Albgazi SHA, Mira Manja, e shoqja ekonomiste
9.Drejtor i Hetimit Tatimor të Republikës, Ardian Shehu dhëndri i vëllait (i kapur ne flagrancë nga përgjimet e prokurorisë Durrës, por për shkak të influencës e ndërhyrjeve të Ulsiut vazhdon detyrën dhe pse duhet të jetë në burg).
10.Kthimi dhe kompensimi i pronave, Emir Manja, djali i vëllait
11. INUKU Tiranë, Florian Elezi, djali i motrës
12. Aviacioni civil, Qerim Manja, djali i vëllait
13.Në Bashkinë Tiranë punësuar Pranvera Manja, goca e vëllait të deputetit dhe nusja e Ardian Shehut drejtorit të Hetimit Tatimor.