Olta dhe Armaldo kanë dalë nga rulota me vendimin e Vëllait të madh, por me një kusht. Ata duhet të lajnë të gjitha enët pas Vitit të Ri. Megjithatë vendimi për të dalë nga rulota e ka gëzuar Oltën, e cila ka bërë edhe një paralajmërim.
“Njerëz mendoni 3 janarin se do zgjedh dikë për të futur brenda kështu që silluni mirë”, tha Olta. Megjithatë disa nga banorët mendojnë se nuk do ndiqet më e njëjta proçedurë ku dikush do zgjedhë kë të fusë në rulotë. Kjo mbetet të shihet të martën.