Beniada Nishani është banorja që preku finalen e Big Brother VIP.

Ajo gjatë këtij edicioni të BBV-së ka arritur të marrë vëmendje dhe të bëj një publik për vete me sinqeritetin e saj

Edhe pse nuk arriti të fitojë çmimin e madh, Beniada arriti të sfidojë shumicën e banorëve duke i lënë pas ata.
Ajo pak më parë ka reaguar përmes Instagramit, ku ka shkruar një mesazh të fortë për të gjithë ata që nuk besuan në rrugëtimin e saj.
Madje ajo ka shpjeguar se në këtë rrugëtim ka dëgjuar vetëm veten e saj.
Beniada ishte njëra ndër banoret më pozitive në Big Brother VIP.