“Pas martesës dihet ça vjen”, kështu u shpreh Armina në “Goca dhe gra”, ku tregoi se planet e saj dhe Shkëlzenit pas dasmës janë të bëhen me fëmijë.

“Kjo periudhë ishte shumë e lodhshme, pas dasmës, por e presim”, tha Armina.

Gjatë bisedës ajo tregoi se emrin e fëmijës e ka menduar që kur ishte më e vogël pasi është e fiksuar me emrat.