Në një rol tjetër, si bashkëshortja e trashëgimtarit të radhës të fronit britanik, Kate Middleton, bashkëshortja e Princit William, nisi takimet në nivel diplomatik.

Ajo është takuar sot me gruan e presidentit të Ukrainës, Volodymyr Zelensky, të cilën ai e priti në Buckingham.

Olena Zelenska udhëtoi për në Londër si e ftuar në funeralin e Mbretëreshës Elizabeth dhe pati mundësinë, si zonja e parë e Ukrainës, të bënte kontakte të rëndësishme.

Kate Middleton dhe Olena Zelenska, të veshura me të zeza, u ulën para oxhakut dhe diskutuan të gjitha zhvillimet, por kryesisht situatën në Ukrainë dhe luftën në Rusi

Leave a Reply