Një protestë është organizuar sot nga shoqëria civile për ngjarjen e cila ka tronditur vendin ku një 7-vjeçare humbi jetën në Himarë.

Pjesëmarrja në protestë ka qenë e lartë, ndërsa qytetarë të shumtë kanë marrë edhe fjalën dhe kanë shprehur indinjatën në lidhje me tragjedinë e ndodhur.

Ata kanë kërkuar edhe dorëheqjen e Bledi Çuçit, Mirela Kumbaros dhe Gledis Nanos.

Leave a Reply