Çifti më i ri i shoëbizit shqiptarë janë Megi Pojani dhe futbollisti Endri Çekiçi. Edhe pse ende nuk kanë konfirmuar asgjë, ishte vetë dyshja e cila nxiti dyshime pasi publikuan foto nga e njëjta tavoli ku po darkonin, në ishujt ekzotikë të Afrikës, në Seychelles.

Të dy kanë heshtur për lajmet e shumta dhe kanë vazhduar duke publikuar foto në rrjetet sociale nga i njëjti destinacion ku po kalojnë pushimet bashke.

Ndërkohë kurioz për çiftin e ri, në bëmë disa kërkimë ku rezulton se Megi është më e madhe në moshë se Çekiçi. Bukuroshja e ekranit mbushi 27 vjeç më 22 maj, ndërkohë që Endri është 25 vjeç.

Duket se kjo diferencë nuk përbën aspak problem për çiftin e ri që po presim të na konfirmojnë lidhjen publikisht.

Leave a Reply