Bora-Donald-Beatrix po vazhdon të jenë të komentuar dhe të përcjellur në çdo detaj nga fansat e tyre.

Kjo ‘’telenovelë’ që për publikun ka shumë pikëpyetje që do të donin t’i dinin po zgjat prej muajsh dhe tashmë ka filluar të përflitet një rikthim i Donaldit dhe Borës.

Ndarja me Beatrix menjëherë pas daljes nga shtëpia e Big Brother habiti shumkë dhe të shumta janë pyetjet se çfarë ndodhi mes tyre dhe kush kë e la.

Në inboxin e afterparty.al ditën e sotme kanë arritur disa biseda të bëra mes një fansi të Donaldit dhe Xhoi Jakajt, nëna e Oriola Marashit, që kanë një shoqëri të ngushtë me Beatrix.

Mes tjerash në bisedë ajo thotë se ishte Donaldi ai që e la megjithëse nuk pranon se di diçka por bazohet tek portalet por thotë: Të paktën ta mbante 2 muaj pas daljes.

Tutje Xhoi thotë ‘’Doni do Borën, kjo dihet’’.