Trekëndëshi Donald-Bora-Trixa vazhdon të jetë ende në qendër të vëmendjes së mediave rozë.

Historia e dashurisë mes Donaldit dhe Trixës përfundoi menjëherë pas përfundimit të BBV, por në rrjetet sociale po përflitet një rikthim i mundshëm mes aktorit dhe moderatores Bora Zemanit.

Ndërkohë sot në mediat rozë janë duke qarkulluar disa imazhe ku një nga fansat e Donaldit ka realizuar një bisedë me nënën e Oriola Marashit, Xhoi Jakajn.
Kujtojmë se Oriola ka qenë një nga mbëshetetëset më të mëdha të Triksës, kur ajo ishte në BBV, po ashtu edhe nëna e saj, Xhoi Jakaj.

Ndërkohë sot në një nga mediat rozë janë duke qarkulluar disa imazhe ku një nga fansat e Donaldit ka realizuar një bisedë me nënën e Oriola Marashit, Xhoi Jakaj.

Në bisedë ajo thotë se ishte Donaldi ai që e la Trixën, megjithëse nuk pranon se di diçka por bazohet
tek portalet. “Të paktën ta mbante 2 muaj pas daljes”, u shpreh Xhoi. Ndërsa më poshtë shton ‘’Doni do Borën, kjo dihet’’.