Rritja e çmimit të karburanti padyshim është tema e diskutimeve këto ditë. Mes shumë figurave dhe zërave publike që kanë protestuar dhe folur hapur kundër rritjes së çmimeve, është dhe djali i kryeministrit Edi Rama, Greg Rama.

Ky i fundit nuk i ka kursyer ironitë në drejtim të këtij fenomeni, ndërsa ka postuar në rrjetet sociale një foto të një qytetari me kalë.

“Rritja e mirëqënies”, ka shkruar djali i madh i kryeministrit.