Garë e ethshme mes Benet Becit dhe Bardh Spahisë.

Gazeta Jonë vijon sondazhet e saj me lexuesit pas konfirmimit të emrit të disa kandidaturave për zgjedhjet lokale të majit në vendin tonë.

SONDAZHI i radhës lidhet me garën për Shkodre4n ku përballë janë Benet Beci nga PS dhe Bardh Spahia nga PD e Berishës.

Prej disa ditësh ka një garë të ethshme mes tyre, ku edhe pse kanë dhënë mendimin e tyre më shumë se 10 500 persona, diferenca është me vetëm pak vota në favor të socialistit.

REZULTATI DERITANISHËM

Sondazhi është ende ONLINE dhe rezultati është i përkohshëm dhe ndryshon nga minuti në minut.

VOTO PER SHKONDREN

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

VOTO PER TIRANEN

Sorry, there are no polls available at the moment.

VOTO PER ELBASANIN

Sorry, there are no polls available at the moment.