Presidenti i Ukraines Volodymyr Zelensky  ka falënderuar Presidentin Meta per mesazhet dhe qendrimet e Tij ne mbeshtetje te Ukraines,

Me nje postim në Twitter ai shkruan se  vlerëson solidaritetin e Shhqipërisë për një të ardhme të përbashkët europiane.

“I jam mirënjohës Presidentit@ilirmetazyrtarpër fjalët e tij të mbështetjes në #UnityDay ! Ne vlerësojmë solidaritetin e Shqipërisë, miqve dhe partnerëve të tjerë për hir të një të ardhmeje të përbashkët evropiane. Së bashku ne e bëjmë Ukrainën më të fortë! #Së bashku më të fortë”.