Volkan i kërkon Dujgut të shkojnë jashtë vendit dhe të jetojnë bashkë. Në këmbim ai do lirojë Aliun dhe do shpëtojë Jasminin. Dujgu pranon sepse nuk ka asnjë zgjidhje. Aliu i kërkon Dujgusë të mos e ndërmarrë këtë rrezik, por Dujgu nuk ka më shpresë. Seher përpiqet t’i tregojë doktorit për ëndrrën që pa, por e ka të vështirë. Jaman fillon përgatitjet në shtëpi për ditëlindjen e Jusufit.

Një ditë e madhe i pret teksa Seher është e hutuar dhe e ka mendjen tek puthja dhe mesazhi që ka dashur t’i përcjellë kjo ëndërr.