Seher nis të kalojë më shumë kohë me Jusufin dhe kjo gjë ia kënaq zemrën Jamanit. Semra mëson se Jasemin jeton ndërkohë Dujgu lëndohet edhe një herë nga sjellja e nënës së saj. Jaman surprizon Seherin dhe e çon në një butik veshjesh. Seher provon disa fustane dhe Jaman mahnitet. Seher nis të ambientohet me Jamanin dhe familjen, por ende nuk mban mend asgjë nga e kaluara.