1.
Ti ke filluar të ëndërrosh për takimet/romancën me njerëz të tjerë.
2.
Fluturat janë zhdukur prej kohësh dhe s’ka më xixa mes jush.

3.
Jeta seksuale është bërë monotone.

4.
Ti ndjen që ai/ajo s’është më shoku yt i ngushtë.
5.
Zakonet e tij që dikur të dukeshin të lezetshme, s’të pëlqejnë më.
6.
Ndjen gjatë gjithë kohës sikur lidhjes suaj i mungon diçka.
7.
…dhe ti nuk do të bësh asnjë përpjekje për ta rregulluar.
8.
Nuk tërhiqesh më prej tij/saj.
9.
Nuk të duket e tmerrshme ideja se mund të mos e shohësh më.
10.
Ty s’të pëlqen njeriu që ai/ajo është bërë.
11.
Nuk mendon më njësoj për lidhjet e gjata pasi s’e ndjen më si njeriun tënd personin që ke në krahë.
12.
Ziheni për gjëra koti.
13.
Partneri yt refuzon të rritet ndërsa ti je shumë përpara tij.