Në një debat të fortë janë përfshirë të shtunën e kaluar gjatë Prime-t të Për’puthen, Bledi dhe Mikela.

Ndërsa Mikela ishte ulur në karrige, ai ka goditur këtë të fundit, ndërsa ishte shumë i nxehur.

Kjo ka sjellë reagimin e vajzës e cila e ka quajtur jo burrë, ndërsa vajzat dhe djemtë e kanë mbajtur.