Eksperti Ervin Karamuço deklaroi sonte se në kushtet kur SPAK ka nisur arrestimet në nivele të larta, dy politikanë, sipas informacioneve që disponon po mendojnë arratisjen jashtë vendit.

“Ka informacione që kanë ardhur që njëri do që të ikë në Hungari ti bashkohet Gruevskit dhe tjetri në Antigua dhe Barbuda.

Ke dy politikanë që po mendojnë të largohen të strehohen në këto dy vende. SPAK-u ka marrë masa” tha ai.